Menu

Utforska fotbollens taktik tillsammans

Du behöver en professionell och vacker tröja

Blog posts April 2019

Den obalanserade mentaliteten hos Milan spelare

AC Milan har varit i låg ebb i flera månader, och förlusten är en förutgående slutsats. På den olympiska stadion i Turin får spelarna en balanserad mentalitet, som ignorerar stadionens regler och spelar fotboll på ett slumpmässigt sätt, vilket gör att folk ser sitt missnöje med AC Milan…

Read more

Barcelonas ersättare vann den sista segern

La Liga 35: e omgången, Barcelona 1-0 Levante, på varandra följande La Liga-mästare. Alla fans höll sig upp i Barcelona matchtröja och jublade för härlighetens ögonblick. Den här gången tog de mästerskapet före schemat. Deras lyckliga humör kan inte förklaras med ord.

Barcelonas sp…

Read more

Kort fotbollstridare Salah

Liverpool svepte Hudsfield 5-0 hemma i det 36: e Premier League-fokusspelet. Salahime i Red billiga fotbollströjor gjorde två gånger och blev en lysande stjärna på domstolen.

Salah gjorde 69 mål, 29 assistanser och 98 mål för Liverpool i 100 matcher. Hans omvändning gjorde Liverpool mat…

Read more

Sanchez ideal och värde

Sanchez har spelat 18 ligamatcher för United den här säsongen. Tyvärr har han inte vunnit ära för Manchester United matchtröja, men bara ett mål och tre assists. Lönen och prestandan hos spelarna är proportionella, och Sanchez lön och prestanda ligger inte på samma nivå.

Spelare är s…

Read more

Mustafis personliga attacker

I den sista omgången av Premier League, förlorade Arsenal 2-3 i Crystal Palace hemma, men fans som hade Arsenal- billiga fotbollströjor attackerade deras lagspelare Mustafa. Det är normalt för ett lag att vinna eller förlora. Ingen kan vara säker på att de kommer att vinna på slagfältet.

Read more

No. 9 billiga fotbollströjor - Benzema

Real Madrid spelar Bilbao i La Liga. Det var ett vanligt spel, men det gjorde Real Madrids obekväma No. 9 billiga fotbollströjor Benzema show sin styrka.

Benzema hjälpte alltid tyst till sina lagkamrater att vinna spel i Ronaldo's era. Bakom för mycket prat, alltid ser han i Real Madrid matc…

Read more

Reflektioner om Higuains känslor

Chelsea drog 2-2 hemma till Burnley i 35: e omgången av Premier League. Sjuttio-sjunde minuterna av spelet, med Surrey Giroux bär av Chelsea matchtröja Gonzalo Higuain.

Higuain ersattes av att kasta billiga fotbollströjor och krossa vattenflaskor för att ta ut hans missnöje. Lydighet är en g…

Read more

Krisen av "Little Warcraft" Lukaku

Manchester United matchtröja har inte vunnit relativ ära i de senaste matcherna. I ett förlorat spel söker de spelare som inte är tillräckligt kompetenta. Manchester United sålde Lukaku, en av sina spelare, till allmänheten, oavsett spelarnas känslor.

Lukaku är en off-court lågmälda, hår…

Read more

Messi s fotboll stil

Barcelona matchtröja i Messi i La Liga League den här säsongen har vunnit fans'hearts. Han har gjort 33 mål och utmärkt. Samtidigt gjorde Champions League 10 mål för att leda Champions Leagues lista över målare.

Messi har alltid varit en lagledd spelare. Det spelar ingen roll hur många

Read more

Juventus bör ägna större uppmärksamhet åt lagarbete

I Champions League kvartfinaler spelade Juventus Ajax. Tyvärr eliminerades Juventus så småningom med ett totalt poäng på 3-2. Det enda målet som Juventus gjorde i matchen kom från Carlo, som hade på sig en Juventus matchtröja. Han kunde dock inte leda laget till seger.

Ronaldo har gjort …

Read more

10 blog posts